MENÜÜ burger

Avame.

Avame ja kanname hoolt.

Kui olete otsustanud avada toitlustusettevõtte, siis olete juba arvatavasti kursis, et selleks on seadusandlusest tulenevalt vajalik nii enesekontrolliplaan kui ka Põllumajandus-ja Toiduameti poolt väljastatav tegevusluba. Tegevusloa saamiseks on aga vajalik esitada nii tunnustamise kui ka enesekontrolliplaani dokumentatsioon.

Tunnustamise dokumentatsioon on laias laastus üks osa enesekontrolliplaanist, mis tuleb koos tegevusloa taotlusega esitada Põllumajandus-ja Toiduametile tegevusloa saamiseks.
Enesekontrolliplaan on aga ettevõttega koos toimiv ja arenev toiduohutust tagav plaan, milles kajastatakse kõik toiduvalmistamisega seotud ohud, nende analüüs ja ohje.

Kõlab keeruliselt ja mitte üldse sellena, millega te restorani avades tegeleda tahaksite? Siis võtke meiega ühendust ja andke osake oma vastutusest meie kanda! Koostame teile tunnustamise ja enesekontrolliplaani dokumentatsioonid, esindame teid soovi korral Põllumajandus-ja Toiduametis ning säästame lisaks ka palju teie väärtuslikku aega.

Kui olete kodukokk ja soovite kodus valmistatud toitu ametlikult müüa, siis on ka selleks vajalik esitada majandustegevusteade ja koostada enesekontrolliplaan. Kui soovite ise keskenduda vaid maitsva kodutoidu valmistamisele, siis andke julgesti kogu paberimajandus meie hoolde!

Meie koostööpartneriteks on:
Võta ühendust